• Sähköpostiosoite:

    viherpalvelu.pihavihrea(ät)gmail.com

  • Puhelinnumero :

    045-1135453

Viherrakentaminen


Viherpalvelu Pihavihreä tarjoaa laajasti laadukasta ja ammattitaitoista viherrakentamista. Toimiva ja kauniisti laitettu piha nostaa myös kiinteistösi rahallista arvoa. Huolellisesti tehty puutarhasuunnitelma tuo säästöä rakennuskustannuksiin. Asiantuntijan avulla vältyt virhearvioinneilta etkä maksa turhasta! 

Käytämme rakentamisessa suurimmaksi osaksi kotimaista alkuperää olevaa kasvillisuutta. Asiakkaan toiveiden mukaan käytämme myös muita ekologisia materiaaleja.

Meidän kauttamme saat myös toteutettua pihasi pienet rakennustyöt mm. terassit, laiturit, kasvimaalaatikot ja pergolat. Kysy meiltä lisää niin ideoidaan yhdessä! Meillä on käytössä laaja valikoima koneita, joten kaikki rakentamiseen liittyvät kuljetus- ja nostopalvelut, kaivuu- sekä rantojen ruoppaukset voit tilata meiltä.

 

Toteutamme kohteiden kokonaisvaltaista uudistamista sekä perusparannuskohteiden pieniä yksityiskohteita kuten vesiaihe, perennapenkki, muuri,nurmikko tai vaikka hyötytarha. Pihan rakentamisen aikataulu on asiakkaan päätettävissä. Piha voidaan rakentaa alusta loppuun saman vuoden aikana tai kohde toteutetaan vaiheittain useamman vuoden aikana.

Tulen myös tarvittaessa paikan päälle opastamaan ja neuvomaan miten voit itse toteuttaa suunnittelemasi puutarhan.